Voip Hosting

Hoogwaardige diensten

Als u van onze VoIP hosting gebruik maakt, kunt u met uw toestel overal op de hele wereld bellen. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is werkende internetverbinding. Hierdoor bent u niet gebonden aan een vaste locatie en kunt u vanuit huis en wanneer u op zakenreis bent, bellen met uw eigen telefoonnummer en eventueel gebruik maken van de elementen die voor u beschikbaar zijn in uw hosted omgeving. Laat u door onze professionals nu verder informeren over de mogelijkheden voor VoIP hosting en kies direct voor de hoogwaardige diensten van onze telecom organisatie.


Geen hoge investeringskosten

Wanneer u besluit een VoIP hosting bij Bellen met internet (XXLIT) aan te schaffen, bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Doordat wij onze VoIP diensten in een hosting (online) omgeving aanbieden, profiteert u van vele voordelen. Zo zijn de investeringskosten voor u uiterst laag en is uw flexibiliteit zeer hoog. Onze VoIP hosting kan met uw bedrijf meegroeien, zodat u geen grote aanpassingen hoeft te verrichten in uw ICT infrastructuur.

 


Groot aantal mogelijkheden

VoIP biedt u een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u bellen via internet waardoor u de geluidskwaliteit verbetert en u geen aparte telefoonaansluiting meer nodig heeft. Het maakt hierbij niet uit of u naar een VoIP toestel of traditioneel toestel belt. Bovendien kunt u meerdere gesprekken tegelijkertijd voeren en heeft u verschillende mogelijkheden met doorschakelen. Dit levert u veel gebruikersgemak op, waardoor u efficiënter kunt werken.

 

Afstemming op uw wensen

Laat u grondig adviseren over de service die onze specialisten u kunnen bieden om uw business te optimaliseren. Wij leveren graag een dienstenpakket, dat volledig is afgestemd op uw wensen. Om dat te realiseren informeren en adviseren wij u graag, zodat u de meest geschikte business VoIP omgeving kunt laten realiseren.

NIEUWS

Bellen met Internet