Business Voip

Geschikt voor bedrijven in verschillende branches

Voor een klantgerichte business VoIP omgeving weten steeds meer bedrijven Bellen met Internet (XXLIT) te vinden. Wij bieden al enkele jaren succesvolle VoIP diensten voor bedrijven in verschillende branches. Met handige en bedrijfsgerichte toepassingen zorgen wij er doorgaans voor dat er een grote mate van efficiëntie optreedt, waardoor er sneller en doeltreffender kan worden omgegaan met de bedrijfsprocessen.

 

Aanzienlijk besparen

Doordat bedrijven met onze VoIP oplossingen beter in staat zijn om hun business vorm te geven, besparen zij doorgaans aanzienlijke kosten. Bovendien zijn ook de kosten van VoIP bellen ten opzichte van traditioneel bellen, een groot stuk lager. Dat is een voordeel dat voornamelijk voor bedrijven in een business waar veel gebeld wordt, grootschalige gevolgen kan hebben.


Overal toegankelijk

Met business VoIP kunt u zeer goedkoop bellen naar vaste en mobiele toestellen over de hele wereld. Bovendien bent u met deze vernieuwde manier van bellen niet gebonden aan een vaste locatie. U bent overal op de wereld bereikbaar wanneer u beschikt over een VoIP telefoon en toegang heeft tot internet.

Afstemming op uw wensen

Laat u grondig adviseren over de service die onze specialisten u kunnen bieden om uw business te optimaliseren. Wij leveren graag een dienstenpakket, dat volledig is afgestemd op uw wensen. Om dat te realiseren informeren en adviseren wij u graag, zodat u de meest geschikte business VoIP omgeving kunt laten realiseren.


Nieuwe manieren

Wij leven in een globale maatschappij, waarbij wij steeds vaker vrienden, familie of zakelijke contacten in het buitenland hebben. Ze een sms sturen is relatief goedkoop, maar hierin kun je niet veel informatie kwijt. Als je echt met ze wil telefoneren, dan kost je dit vaak een vermogen aan telefoonkosten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere manieren om zowel op internationaal als nationaal niveau te telefoneren.


Mobiel bellen met internet

Mobiel bellen met internet is een service die nog volop in ontwikkeling is, dus wat de mogelijkheden over een paar jaar zijn is nog niet bekend. Wel kan worden vastgesteld dat steeds meer mensen internet op hun mobiele telefoon hebben, waardoor ook steeds meer mensen programma’s als Skype kunnen gebruiken op hun mobiel. Bovendien kopen de meeste mensen om de paar jaar een nieuwe mobiel. Of het ook echt mondiaal opgepikt gaat worden is natuurlijk altijd de vraag, maar dat mobiel bellen met internet een goedkoop alternatief is voor mobiel bellen zal voor veel mensen zeker een reden zijn om over te stappen!

NIEUWS

Bellen met Internet